Elvis45 – A holllywood-i buli

Írta:Létrehozva: 2022.07.21.

Elvis45 – A holllywood-i buli

Időpont: 2022. AUGUSZTUS 25., CSÜTÖRTÖK, 19:00–23:59
Helyszín: Rozmaring Kertvendéglő és Étterem

Izgalmas napokat élünk az Elvis világban!

Baz Luhrmann Elvis filmje tarol a mozikban, uralja a közbeszédet berkeinkben, így nem csoda, hogy a következő nagyszabású rendezvényünk tematikáját is egy kicsit a mozi világa köré szőttük, ráirányítva e figyelmet Elvis filmszínészi kvalitására is.

A buli helyszíne – a tavalyi nagy sikerű rendezvényhez hasonlóan – a szellős táncparkettel megáldott, dunaparti Rozmaring Kertvendéglő lesz (Bp. III. Árpád fejedelem útja 125. – alsó rakpart). Ahogy a helyszín, a műsor is igazán csábító:
Az est első részében négy kiváló Elvis-zenész örömzenélésének lehetünk szem- és fültanúi a Mester által szervezett, JAM SPECIAL néven futó produkció keretében: Homoky Gábor hegedűművész mellett Sonnyt, Bodnár Hubát és John Laslo Farkas Mestert sem kell bemutatni a rock and rollt szerető közönségnek.
Utánuk az ANDORAI PÉTER AND THE GRACEBAND idézi meg nekünk – a film szerint – két ember energiájával rendelkező kedvencünket, Elvist.
Tavaly többen jeleztétek: ha tudjátok, hogy ilyen nagy buli lesz, hívtatok volna még sok embert.
Úgyhogy most előre szólunk: NAGY BULI LESZ!!!
Jegyek a helyszínen kaphatók a rendezvény előtt és alatt 3.500 Ft-os áron (klubtagoknak – érvényes klubtagságival – 2.000 Ft)
Asztalfoglalás: Rozmaring Kertvendéglő +3613671301

 


[There are no radio stations in the database]