American Motors on the Beach – Fesztivál

Written by on 2023.04.06.

American Motors on the Beach – Fesztivál

Időpont: AUG. 10., 14:00 – AUG. 13., 18:00
Helyszín: Brendon Beach

 

A tavalyi rendezvény hatalmas sikere után és a nagy hazai és külföldi érdeklődésre tekintettel ez az USA autós és motoros nemzetközi rendezvény lehet az év bulija? 😃
-6-7 koncert,
-2-3 DJ,
-homokos beach,
-rengeteg jó program és
-sok sok gyönyörű autó!!!
A Brendon Beach és az ÉJOSZ (Épített Járművek Országos Szövetsége) szervezésében megrendezésre kerül az American Motors on the Beach.
A nemzetközi rendezvény, az Amerikai autók kedvelőinek megtartott családi hétvége, ami reményeink alapján egy minden évben megrendezésre kerülő fesztiválsorozat „első napja”.
A festői, igényes helyszín egy közel 20 hektáros vadi új tó, a Brendon Beach. Az egész tó körül büfék, napozóágyak, fás ligetek, zuhanyzók, wc-k, árnyékos sátor és lakókocsi helyek teszik igazán kellemessé az itt tartózkodást.
Az M0-tól az 51-es főúton 10 percre található ez az (autós) paradicsom.
Várunk szeretettel minden amerikai autó rajongót és mindenkit, amerikai autóval/motorral rendelkezik.
A rendezvény augusztus 10-én kezdődik a 0. nappal, a camping helyek elfoglalásával, amit a három napos jegyekkel rendelkezők ingyen vehetnek a csütörtöki, nulladik napon igénybe. Este egy kis süti, főzi, majd a rég nem látott haverokkal múlatjuk az időt.
11-én sok sok érdekes programmal, fürdőzéssel valamint kellemes zenékkel várunk benneteket. Este 3 koncert (CandyMen Duo, Random zenekar és egy meglepetés együttes) és hajnalig DJ teljesíti a kívánság zenéiteket.
12-én szombaton szintén érdekes programokkal készülünk nektek sok sok nyereménnyel. Este a Rockin’ RockCats, a Pedrofon, a B’15 Truckabilly Trio, a Rock & Roller és DJ gondoskodik a fergeteges hangulatról.
13-án a hazautazás előtt strandolással, pihenéssel, finom ételekkel tölthetitek a nyaralás utolsó napját.
A csodálatos autók mellett lesznek gyerek programok, szervezzük az autós felvonulást és különböző vetélkedőket.
Tehát…
Nemzetközi autós találkozó amerikai autók és motorok részére a Brendon Beach-en, sok szép autóval, motorral sok jó koncertel, mókás programokkal, igazi kihívásokkal a Beach-en. Lesz kirakodóvásár, gumifüstölés mobil gumiszerelővel.
Négy nap önfeledt buli, móka és kacagás.
Előregisztráció: amb@ejosz.hu
Küld el az autód típusát
-az elérhetőségedet
-hogy hány jegyet szeretnél
-és egy fotót az autódról.
Várunk vendégeket Lengyelországból, Olaszországból, Németországból, Francia országból, Cseh országból, Szlovákiából, Horvátországból, Szlovéniából és Ausztriából.

 

 


[There are no radio stations in the database]