Randy Travis & Drew Parker – There’s a New Kid in Town

Written by on 2021.12.11.

Randy Travis & Drew Parker – There’s a New Kid in Town

Randy Travis a countryzene egyik legfontosabb hagyományőrzője, most egy új duettel segíti a régi iskola countryénekeseinek következő generációját. A Country Music Hall of Fame tagja csatlakozik az újonc Drew Parkerhez egy klasszikus, Keith Whitley karácsonyi dal újra feldolgozásában, és még egy vadonatúj videót is kiadtak a különleges együttműködéshez.

Travis felkérte Parkert, hogy csatlakozzon hozzá Whitley „There’s a New Kid in Town” című dalának új, közös verziójában, amelyet Whitley, Don Cookkal és Curly Putnammal közösen írt. Travis korábban, 1989-ben egyszer már felvette a dalt az An Old Time Christmas c. albumára, de a végleges tracklistára nem került fel. Amikor úgy döntött, hogy 2021 októberében kiadja a projekt különleges deluxe változatát, és felkérte Parkert, hogy adja hozzá a hangját Travis felvételéhez, hogy létrejöjjön az új együttműködés, amely egyike a deluxe kiadás három korábban kiadatlan számának.

Az új számhoz egy videó is tartozik, amelyet a páros Travis texasi farmján forgatott, és amely az első új klipforgatása azóta, hogy 2013-ban pusztító agyvérzést szenvedett. A szívmelengető klipben Travis birtokának természeti pompája keveredik a közösség érzésével.

Remélem, a rajongók ebben a videóban látják a szezon valódi okát. Jézust, a mi Urunkat és az összetartozást. Erről szól az egész!” mondja Travis. „Arról nem is beszélve, hogy a country zene él és virul ebben az új termésben. Drew remekül énekel ezen – annyira örülök, hogy Kyle Lehninggel együtt ment be a felvételre.

Nincs is jobb, mint úgy megünnepelni a karácsonyt, hogy az egyik kedvenc dalodat énekled az egyik hősöddel. És én pontosan így töltöm ezt a karácsonyt – teszi hozzá Parker.

Amellett, hogy Travis duettezik Parkerrel a „There’s a New Kid in Town„-on, az An Old Time Christmas (Deluxe Edition) két másik, eddig kiadatlan dalt is tartalmaz, a „Little Toy Trains„-t és a „White Christmas„-t.

 

 


[There are no radio stations in the database]